Link Search Menu Expand Document

Vacancies - education settings

Standaard wordt kandidaten gevraagd naar hun opleiding. Hoewel u het kunt uitschakelen, zal het in de meeste gevallen waarschijnlijk relevant zijn.

Een kandidaat die een diploma toevoegt, wordt gevraagd naar de instelling, het (verwachte) jaar van afstuderen, wat voor soort opleiding het is en in welk vakgebied.

Graden

Onderwijssystemen over de hele wereld verschillen aanzienlijk en er zijn veel soorten graden die uw kandidaten mogelijk hebben behaald. Kandidaten gewoon hun diploma laten opschrijven klinkt misschien verleidelijk, maar het maakt het onmogelijk om kandidaten goed te filteren en te vergelijken. Drie kandidaten die exact dezelfde graad hebben behaald, kunnen het bijvoorbeeld heel anders schrijven: ‘master’, ‘masters’ of ‘master’. Deze kleine verschillen maken het voor u onmogelijk om later filters te maken en kandidaten met een bepaalde mate te zoeken.

Daarom hebben we landspecifieke diplomalijsten samengesteld. Onderdeel van het invullen van een basisinformatie van de vacature is het toevoegen van een land. Dit land bepaalt uit welke diploma’s je kandidaten kunnen kiezen.

Vakgebieden

Als het om vakgebieden gaat, is het nog minder gestandaardiseerd. Om u flexibiliteit te geven, heeft u vier opties:

  1. Gebruik een standaardlijst met studiegebieden
  2. Pas de standaardlijst aan met studiegebieden
  3. Maak een aangepaste lijst met studiegebieden
  4. Laat kandidaten hun vakgebied opschrijven in een tekstvak

Let op: bij gebruik van optie 4 kun je geen vakgebieden in een filter gebruiken.