Link Search Menu Expand Document

Organization menu - templates

Sjablonen zijn een handige manier om informatie opnieuw te gebruiken. Het instellen van sjablonen kan u in de toekomst tijd en moeite besparen. In plaats van elke keer dat u een vacature aanmaakt of e-mails verstuurt dezelfde informatie te kopiëren, kunt u in plaats daarvan een sjabloon gebruiken en alleen bepaalde details aanpassen.

Er zijn drie soorten sjablonen die u op deze pagina vindt:

Sjablonen voor aanvraagformulieren

Aanvraagformuliersjablonen zijn sjablonen voor volledige aanvragen. Ze kunnen handig zijn als u een aantal vergelijkbare of zelfs identieke vacatures verwacht.

E-mailsjablonen

E-mailcorrespondentie met kandidaten vindt plaats in verschillende stadia van het sollicitatieproces. Sommige kandidaten krijgen een afwijzing per e-mail toegestuurd, anderen worden uitgenodigd voor een gesprek, aan enkele kunnen vervolgvragen worden gesteld en aan het eind worden één of meerdere mensen aangenomen.

U kunt e-mailsjablonen schrijven om dit proces te vergemakkelijken. De opgeslagen e-mailsjablonen verschijnen wanneer u een massa-e-mail naar kandidaten verstuurt. U kunt de inhoud met één klik toevoegen en de nodige aanpassingen maken.

Vragenbanken

Een onderdeel van het creëren van een nieuwe vacature is het schrijven van specifieke, op maat gemaakte vragen voor uw kandidaten. Als je merkt dat je dezelfde aangepaste vragen schrijft voor meerdere vacatures, raden we je aan deze vragen toe te voegen aan de vragenbank. Vragen die u aan de vragenbank toevoegt, kunt u later met één klik aan een vacature toevoegen.