Link Search Menu Expand Document

In het hoofdmenu van elke pagina kunt u navigeren naar pagina’s die gerelateerd zijn aan uw organisatie. U kunt de instellingen van uw organisatie beheren door in dit menu op “instellingen” te klikken.

Organization menu - general

Er wordt in eerste instantie een pagina weergegeven met de algemene instellingen van uw organisatie. Er zijn nog zes andere tabbladen waar u de organisatie-instellingen kunt wijzigen. Zie de inhoudsopgave hieronder voor informatie over elk tabblad.

Table of contents