Link Search Menu Expand Document

Candidates - individual candidate

Op de pagina van een individuele kandidaat kunt u snel de gegevens van een kandidaat bekijken. Via de tabbladen in het menu aan de linkerkant kan er gewisseld worden tussen werkervaring, opleiding, antwoorden op de vacaturevragen, etc.

Het review-tabblad

Hier kunnen jij en je collega’s een kandidaat beoordelen, bespreken, een status geven en tags toevoegen.

Beoordeling

Indien ingeschakeld in de kandidaatinstellingen voor de vacature, kunnen gebruikers met voldoende toegang allemaal een beoordeling aan een kandidaat geven. U ziet het gemiddelde van al deze beoordelingen zowel in het kandidatenoverzicht als in de kandidatenlijst en filterresultaten.

Status

Elke kandidaat kan ook één status krijgen. U kunt een lijst met statussen maken in de organisatie-instellingen.

Commentaar

In de kandidaat-instellingen voor de vacature kun je ervoor kiezen om een commentaargedeelte in te schakelen dat alleen zichtbaar is voor beheerders. Als dit is geactiveerd zijn er twee commentaarsecties in kandidaatprofielen: een die beschikbaar is voor al uw teamleden en een andere die alleen zichtbaar is voor beheerders.

Tags

Om tags te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je dit zowel op organisatieniveau als in de kandidaatinstellingen voor de vacature hebt ingeschakeld. Als je dat hebt gedaan, kun je tags aan een kandidaat toevoegen en deze later gebruiken om kandidaten te filteren, zoeken en groeperen.