Link Search Menu Expand Document

Vacancies - create

Om te beginnen met het aanmaken van een nieuwe vacature, klik je op “Vacatures” in het hoofdmenu en vervolgens op “Nieuw sollicitatieformulier aanmaken”.

Als je eerder een vacaturetemplate hebt aangemaakt, klik dan op de naam bovenaan deze pagina.

Basis informatie

Als je geen sjablonen hebt gemaakt of er geen wilt gebruiken, ga dan gewoon verder met het invullen van de basisgegevens van de vacature. De meeste velden zijn optioneel, maar hoe meer informatie u invult, hoe beter. De kans bestaat dat je kwalitatief goede kandidaten misloopt als je geen informatie geeft over salaris en werktijden.

Functieprofiel

Ga na het invullen van de basisinformatie verder met het schrijven van het functieprofiel. Dit is wat sollicitanten te zien krijgen bij het openen van jouw vacature. Er zijn enkele vooraf ingevulde koppen, maar voel je vrij om helemaal opnieuw te beginnen en het functieprofiel te schrijven op elke gewenste manier.

Aangepaste vragen

De laatste stap bij het aanmaken van een nieuwe vacature is het schrijven van aangepaste vragen. Kandidaten worden standaard gevraagd naar hun baangeschiedenis en opleidingsachtergrond. Maar waarschijnlijk wil je ze wat specifieke vragen stellen over de vacature.

De vragenpagina leidt u door het proces. Als uw aangepaste vragen (zeer) vergelijkbaar zijn voor meerdere vacatures, overweeg dan om een vragenbank aan te maken om tijd en moeite te besparen.