Link Search Menu Expand Document

Wachtwoordprocedure voor huidige gebruikers

Maakte u vóór 16 april 2022 al gebruik van CVSelection? Om in te loggen op het nieuwe systeem wordt u gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te stellen. U kunt dit doen de eerste keer dat u inlogt. U ontvangt een e-mail met instructies en een link.

Kandidaatstatussen

In het oude systeem moest je voor elke vacature aangepaste kandidaatstatussen configureren. In ons nieuwe systeem kunt u de statussen organisatiebreed configureren. Lees meer over kandidaatstatussen.

Als onderdeel van de migratie hebben we al uw aangepaste statussen in het nieuwe systeem bewaard. Wanneer u echter kandidaten indeelt in een bestaande vacature, ziet u niet meer dezelfde lijst met statussen die u voorheen had. Deze statussen moet je eerst toevoegen aan de organisatie-instellingen en daarna kun je op dezelfde manier doorgaan met het classificeren van kandidaten.

Jobportal

In onze nieuwe website is een belangrijke nieuwe functie dat u nu uw eigen corporate job portal kunt hebben. Dat betekent dat u al uw vacatures op één pagina kunt tonen en potentiële kandidaten naar dit portaal kunt leiden (vanaf uw website, social media, vacatures, etc). Standaard is dit vacatureportaal echter uitgeschakeld. We raden u aan om te overwegen uw vacatureportaal in te schakelen.