Link Search Menu Expand Document

De kans is groot dat je binnen je eigen organisatie onderscheid moet maken tussen rollen van mensen. Terwijl het hoofd werving van begin tot eind wordt betrokken, kan het zijn dat anderen alleen om feedback worden gevraagd over kandidaten die solliciteren op een specifieke vacature. Om dit te vergemakkelijken, kunt u gebruikers specifieke rollen en rechten geven.

U kunt teams en gebruikers op twee niveaus aansturen: op organisatie- en vacatureniveau.

Organisatieniveau

Users - organization

De gebruikers van uw organisatie kunnen worden beheerd door op “Gebruikers” in het bovenste menu te klikken. Daar ziet u een lijst met algemene beheerders. Deze gebruikers hebben volledige toegang tot de hele organisatie en elke vacature die daaronder valt. Ze kunnen nieuwe vacatures inkopen en aanmaken, alle vacatures beheren, gebruikersrechten wijzigen, facturen inzien en organisatie-instellingen en sjablonen wijzigen.

Als beheerder krijg je op het tabblad “Vacature teams” een overzicht van alle gebruikers die alleen toegang hebben tot

Vacatureniveau

Users - vacancy

De meeste gebruikers hebben geen organisatorische toegang nodig, maar sommige zullen toegang nodig hebben tot specifieke vacatures. Om het team aan te sturen dat aan één vacature werkt, ga je naar de betreffende vacature en klik je in het vacaturemenu op “Administratie” > “Team”.

Er zijn vier niveaus van toegang tot vacatures die aan een gebruiker kunnen worden gegeven. Het hoogste niveau is “Vacaturebeheerder”, die volledige toegang geeft tot die vacature. Let op: dit is iets anders dan een algemene beheerder, die administratieve toegang heeft tot het gehele systeem en alle vacatures.

Onder de vacaturebeheerder staan recruiters, reviewers en lezers. Hun toegangsniveaus zijn als volgt:

Users - permissions