Link Search Menu Expand Document

Vacancies - configuration

Op de configuratiepagina kunt u snel enkele vacature-opties wijzigen en communicatie-instellingen wijzigen.

Opties

De verschillende schakelaars kunnen worden gewijzigd om uw kandidaten (niet) te vragen naar specifieke dingen zoals een nummer dat ze gebruiken voor WhatsApp en een sollicitatiebrief, maar ook naar meer algemene dingen zoals hun werk- en opleidingsgeschiedenis.

Merk op dat dit ook de plaats is waar u ervoor kunt zorgen dat uw kandidaten om toestemming worden gevraagd om aan uw kandidatendatabase te worden toegevoegd. In veel rechtsgebieden bent u wettelijk verplicht dit te vragen voordat u iemands persoonlijke informatie langer opslaat dan de tijd die nodig is om uw vacature te beheren.

Communicatie

De communicatie-instellingen omvatten uw meldingsvoorkeuren; de mensen die op de hoogte moeten worden gesteld en hoe vaak over nieuwe toepassingen. Je hebt drie opties:

  • Ontvang direct een melding wanneer een nieuwe kandidaat zich aanmeldt
  • Ontvang dagelijks een samenvattend rapport met de nieuwe toepassingen
  • Ontvang wekelijks een samenvattend rapport met de nieuwe toepassingen

Samenvattende rapporten worden verzonden om 10:00 UTC. Het weekrapport wordt op maandag verstuurd. U kunt er ook voor kiezen om geen notificaties te ontvangen.

Het is ook mogelijk om wervingskanalen toe te voegen om kandidaten te vragen hoe ze jouw vacature hebben gevonden. Dit kan u helpen te begrijpen hoe kandidaten uw vacature vinden.

Ten slotte kun je de tekst schrijven voor de bedankmail die kandidaten na hun sollicitatie ontvangen.